Bewegen bewegen bewegen en Parkinson

In dit filmpje wordt het effect van bewegen bij Parkinson getoond. Er is wel degelijk een bewijs te zien op de scan, dat het effect van bewegen zeer positief is en helpt sterk en helder te blijven. Ja ook ik stel me hardop de vraag wat het effect is van een aap in een plastik kooi, je zou er niet alleen Parkinson van krijgen, maar oké… Het resultaat van deze test draagt er wel toe bij, dat ik een positieve levensvisie kan volhouden en het zorgt ervoor dat ik denk, dat ik in staat ben om mijn toestand te stabiliseren. Allemaal de loopschoenen aan! Al is het maar voor een wandeling 😉

Hieronder een aantal redenen om je gewoontes aan te passen. Je aandoening is voor altijd, dus je gewoontes moeten ook vol te houden zijn… Stel jezelf steeds een doel, een feestje waarvoor je fit wilt zijn, je verjaardag, zijn/haar verjaardag, mijn verjaardag ;-), een strand vakantie in bikini, kerst, pasen, avondje cinema… Veel succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.