Bedhead Barbies

Zie ze daar, Barbies, uitgekleed, weer aangekleed, verkeerde combinaties, pluishaar, en maar lachen… Barbie is een professional! Ook als ze al haar klasse verliest, onwaardig wordt behandeld, haar voor en achterkant niet meer van elkaar te onderscheiden is, ze blijft lachen. Of misschien is het wel onwetendheid. In elk geval, het is niet barbie waar ik me zorgen om maak, het is mijn oudste dochter. Ze is zo zuinig met haar speelgoed geweest, en nu ze het met trots doorgeeft aan kleine zus en vriendinnetjes, zijn ze onherkenbaar geworden. Met lede ogen ziet ze toe hoe de garderobe van Sneeuwwitje en Ariel wordt verwisseld, complete chaos. En rapunzel is er nog het ergste aan toe; haar tot haar enkels maar het is vergane glorie.

De oplossing: een minuutje met het haar ondersteboven hangen in een bakje water + wasverzachter, uitspoelen en ze zijn weer als vanouds! Getest & geliked!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.