Haar

Het is een fantastische maandag gebleken, een blauwe of gele maandag, ik zal het nooit weten maar het was een goeie!
Ik had een probleem en vandaag vond ik een oplossing. Helemaal gelukkig ben ik er van. Neem nu bijvoorbeeld haar wassen als je handen het niet doen. Dat in masseren van shampoo, dat is ten eerste boven je hoofd uit, dat is al een beweging die vrij moeilijk gaat, en dan nog eens een cirkelvormige beweging maken. Mij lukt het niet meer. Als tussen oplossing, hing ik voorover in het bad waardoor ik de beweging niet boven mijn hoofd maar voor mij uit doe. En haar wassen lukt dan de helft van de keren wel. Maar toch, kreeg ik het zelf niet goed schoon. En nu heb je een beeld van mij over het bad hangend, haar te wassen…Af en toe ging ik naar de kapper voor een goeie wasbeurt. Vanmiddag tijdens het doelloos rond lopen in een drogist viel mijn oog op een shampoo borstel. Shampoo beter in masseren en beter verdelen stond er op. Kopen dus! Ik heb vanavond mezelf en twee kinderen met super dik haar kunnen wassen, en dat was al even geleden dat ik dat zelf deed. het lukte zelfs met beide handen. Mirjam blij! Ik zou het voor iedereen willen kopen en meenemen maar, het is gewoon online te koop.

Denham Shampoo Brush

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.