Easy peasy veggies choppen

Nieuwsflash: Oplossing van een probleem, je niet wist dat je hem had:

Je eet graag groentjes, veel! Bovendien hou je niet van afwas, ook niet van afwas en je vind al die afwas vreselijk. Je beschikt over twee linkerhanden, dus geen feilloze snelle motoriek. Je hebt geen tijd, wel honger. Je wilt gezond eten. Je hebt geen butler, je kinderen doen alsof ze veel huiswerk hebben. Zakjes voorgesneden groenten zijn niet bio en je groentela ligt eigenlijk nog vrij vol…

Noteer: De Clever Cutter

Where have you been all my life.

Groentjes chop je rechtstreeks de pot in. Kip nog niet geprobeerd maar dat gaat al prima met mijn vlijmscherpe schaar. Juist even getest: vijf prei stengels een zak wortelen en een zak witloof in stukken gehakt just for fun, zonder pijn in mijn handen. Als ik iets aanraad moet het werken he… Neem van mij aan dat ie handig is. Thanks Isabel xxx

Eén reactie

  1. Haha ik knip ook kip ..zo een chopper zie ik ook wel zitten en bij biostation hebben ze zakken voorgesneden groentes 🥳
    X
    Lilian

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.