Van superdip naar superfit!

Hoe ik me voel dag per dag hangt vaak samen met de wil om een beetje te bewegen, daarna kan ik alles aan. Joelende kinderen, multitasken, concentreren…  Ik heb supervitamientjes ontdekt die me weer even doen vliegen.

(Deze zijn niet te chemisch, daarom hebben ze een neutrale kleur en smaken ze vies maar dat zijn vaak de besten).

Na het sporten moet ik een momentje recupereren (wie niet) maar daarna krijg ik energie dubbel en dwars terug. Het probleem is dat ik soms zo waanzinnig moe ben dat ik niet aan bewegen kan beginnen. Dus ik dacht ik neem eens wat vitamines, liever dan zware medicatie. Deze moet je echt eens proberen… super ultra vitamine pillen (Supravit), die me even dat duwtje in de rug geven om te vertrekken voor een jogske in de buitenlucht. Of gewoon de energie geven om de was en boodschappen te doen, niet onbelangrijk.

Persoonlijk heb ik genoeg met een halve vitamine pil per dag. Ik vermoed dat het de Ginseng en Q10 is, maar wat ik vooral weet is dat het werkt! Ik ga wel direct erna bewegen want ik krijg er een beetje meer tremor van, Magische pillen bestaan niet, maar zie het als een hulpmiddeltje om op weg te geraken.

Leuke bijwerking: Supplement met Q10 zou de progressie van Pee in het beginstadium met 44% vertragen zodat motorische vaardigheden minder snel achteruit gaan.


‘Don’t wait until you reach your goal to be proud of yourself. Be proud of each step you take toward reaching that goal’

‘Never give up on a dream because of the time it will take to accomplish, time will pass anyway.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.