Bloggen

Waarom eigenlijk bloggen, veel te vertellen? Ik betwijfel het. Heeft het bericht een niet te missen nieuwswaarde voor de lezers? Of is het gewoon ventileren? De inhoud is dikwijls niet echt baanbrekend. Sommigen willen gewoon iemand laten lachen. Missie geslaagd!

Dat leid ik af uit een bericht dat ik vandaag las. Het was uit het leven gegrepen, niet het mijne… (echt waar, er was zelfs papier en inkt aan verspeeld, nix geen amateuristische digitale gratis blog, gewoon een ‘standaard’ krant, met een betaalde professionele redactie).

En dit stond erin, hou je vast: vroeger beet ik mijn teennagels maar nu ben ik niet meer zo lenig. Dus doe ik het bij mijn kinderen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.