Spinnen vangen…

Ik heb een kelder waar ik mijn was doe. Naast vuile, schone en permanente was, vind ik er ook weleens een grote spin. Dat vind ik niet nodig. Er wordt gefluisterd dat spinnen nuttig zijn (ik weet het, ze eten muggen en andere insecten en als ze te groot worden of met te veel zijn eten ze elkaar op, dus je moet ze gewoon laten zitten blablabla…) maar in combinatie met mijn was vind ik ze niet nuttig. Toen ik nog kind was gaf ik gewoon een gil en dan kwam mijn vader en die loste het op. Maar dat kan de man in mijn huis niet over zijn dierenvriendelijke hart verkrijgen dus ik sta er alleen voor. Ik heb vele methodes geprobeerd en ik heb ondervonden dat het belangrijk is om een breed plet vlak te hebben zodat de kans op een misser zo klein mogelijk is. Ook ik ben dierenvriend en ik wil geen onnodig lang lijden. Je wilt ook voldoende afstand kunnen nemen, het kraakt vies 😦

Het antwoord is: Swiffer Sweeper! Ik heb er al zeker vijf grote spinnen mee kunnen uitschakelen, nog geen missers gehad. Soms wiebelt de Swiffer dus kijk goed naar de richting van het plet vlak voordat je je op je doel stort. Als er veel pootjes aan je Swiffer blijven hangen is het tijd om het doekje te vervangen. Net zo gemakkelijk. Veel succes ermee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.