Handige veters voor 2 linkerhanden

Bij toeval liep ik langs een pakje veters, het pakje trok mijn aandacht. De kleur was afzichtelijk. Na wat grabbelen in de bak vond ik wit. Dat moest het worden. Het was geen gewone veter, oh nee. Het waren kleine elastiekjes, die ervoor zorgen dat je je schoenen gemakkelijk kunt aan en uittrekken zonder een veter te strikken. Ik meen het, waanzinnig hè. Uiteraard het fenomeen eerst even getest op een paar schoenen, en dan de dag erna terug naar de winkel gegaan om de rest van de voorraad, inclusief de afzichtelijke kleuren, te kopen. Zulke dingen maken mij (en mijn dochters) echt gelukkig!

Blijkbaar worden zulke veters al langer gebruikt door sporters, maar waarom ze mij dat nooit vertelden is mij een raadsel! Bij deze is de tip gedeeld, en het fenomeen is nu ook bekend bij de gewone mens 😉

PS: ik haalde deze in de Blokker en ook bij vetersonline

20151009_170525136_iOS 22.09.41 20151009_170547346_iOS 22.09.40

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.